A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
KUTATÁSOK


Alapelvünk a rugalmasság,
ezért
nincsenek előre szabott áraink az egyes programokra.

Ügyfeleinkkel előre egyeztetett időpontban személyesen találkozunk
és az igényeikhez igazodva alakítjuk ki azt a programot,
amelyre árajánlatot készítünk.


A díjak függnek:


   • a vállalat méretétől,
   • a feladat összetettségétől,
   • dokumentációs terhétől,
   • járulékos költségeitől,
   • a projektekbe, tréningekbe bevont tanácsadók, trénerek számától és szakterületétől,
   • valamint attól is, hogy hosszú távú együttműködésről, vagy egyszeri megbízásról van szó.

A HR tanácsadás, valamint a szervezetfejlesztési és marketing tanácsadás díja általában a ráfordított konzultációs órák alapján kerül elszámolásra, míg tréningnapjaink kötött árasak, de a szükségletek felmérése és az egyéni igények alapján készítjük el a tréningjeinkre is a konkrét ajánlatot.

HR projekteket az első konzultációt követő árajánlat alapján vállalunk.

A HR outsourcing tevékenységet havi átalánydíjért végzünk, amely egy havi rendelkezésre állási keretidőt jelent. A keretek változtatása bármikor lehetséges.

Akcióinkról folyamatosan értesítjük regisztrált partnereinket!


© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap