A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
KUTATÁSOKDOBÁK ORSOLYA

Ügyvezető,
vezető-tanácsadó, tréner

Amikor úgy döntöttem, hogy önálló vállalkozásba fogok, mindenképpen egy olyan céget szerettem volna létrehozni, ahol egyszerre dolgozhatom, mint tréner, de a nagy szerelmem, az egész szervezetet behálózó Emberi Erőforrás Rendszer építése is a feladatom maradhat.
Tréner, valamint Humán Erőforrás menedzser diplomával rendelkező HR szakember vagyok.


Gyakorlatot szereztem az alábbi területeken:


• Stratégiaalkotás, szervezetépítés -átalakítás: munkakör-, akció-, és folyamattervezés
• Vezetői és készségfejlesztési képzési program-irányítás
• Készségfejlesztő és vezetői tréningek tervezése, vezetése
• Vezetők kiválasztása, coaching
• Teljes HR rendszer felépítése a kapcsolódó szabályzatok és dokumentumok bevezetésével
• Kompenzációs rendszer kialakítása
• Teljesítményértékelési rendszer kidolgozása, bevezetése
• Ágazati szakszervezettel kapcsolattartás, tárgyalás
• Belső megelégedettség- felmérés bevezetése, elvégzése, elemzése


FERKOVICS LÁSZLÓ

Marketing tanácsadás és kutatás

Kereskedelmi üzemgazdász és Marketing szakközgazdász a végzettségem.

Szakterületeim:
• A marketingkutatás és tanácsadás, továbbá
• Elsősorban marketing és értékesítési területen vezetői tanácsadás,
• A marketinggel és értékesítéssel továbbá a vezetéssel kapcsolatos szemléletformáló és készségfejlesztő képzések


Munkám folyamán több éves értékesítési és vezetői tanácsadói tapasztalatra tettem szert, a szolgáltató szférában, a kereskedelemben, továbbá a könnyű és élelmiszeriparban. Immár 17 éve foglalkozom kiscsoportos készségfejlesztéssel, önmagamat továbbfejlesztve, szakmai tapasztalataimat folyamatosan beépítve programjaimba. Tanácsadói munkáimban a hosszútávú gondolkodásra és az értékteremtésre helyezem a fő hangsúlyokat. Az általam vezetett tréningek szinte mindegyikében hangsúlyt kap a partner - (vevő) - központúság és a kölcsönösség, mint az emberi kapcsolatok egyik legfőbb mozgató rugója.

Munkafilozófiám megegyezik az általam vezetett tanácsadó és tréning iroda hitvallásával:
Munkáimba partnereim egyéni jellegzetességeiből és az én általam nyújtott sajátosságokból annyit építek be amennyit lehetséges és csak annyi általánosat nyújtok, amennyi szükséges. Mert azt szeretem, ha a tevékenységem nem egy merev rendszerhez hasonlít, inkább egy filozófiára. Olyan gyakorlatba átültethető filozófiára, amely nemcsak, hogy megengedi az egyediséget, de szükségesnek is tartja.GYŐZŐ MOLNÁR IRÉN
Tréner, tanfolyamvezető és előadó

"Az ember - élete első felében - egészségét áldozza arra, hogy vagyont szerezzen magának - második felében pedig - vagyonát arra, hogy egészségét visszaszerezze." (Konfucius)

Végzettségeim:
• Holiszta Egészségfilozófus
• Természetgyógyász tanár
• Okleveles Tradicionális Gyógyító
• Fülakupunktúrás addiktológus
• Reflexológus
• Fitoterapeuta


Egész eddigi életemben két dolog motivált igazán, a tanítás, és a gyógyítás. Pályám is ennek megfelelően alakult. Először pedagógusként, majd a természetgyógyász egyetem elvégzése után gyógyítóként dolgoztam. Az elmúlt évek tapasztalatai bebizonyították számomra, hogy ez a két dolog szorosan és elválaszthatatlanul összefügg egymással, gyógyítani tanítás nél- kül nem lehet. Ahhoz, hogy egy gyógyító hatékonyan tudjon segíteni a hozzá fordulókon, meg kell őket tanítania életmódjuk, gondolkodásuk megváltoztatására, stressz-helyzeteik kezelésére, betegségük esetleges lelki okainak megkeresésére, valamint az okok megszüntetésére. E nélkül a természetgyógyász is csak tüneti kezelést végez, ami nagyon fontos, de a tökéletes gyógyuláshoz vezető úton ez csupán az első lépés.

A gyógyító, segítő emberek másik fontos feladata a prevenció. Egy betegséget mindig könnyebb megelőzni, mint abból kigyógyulni. Szerencsére napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek erre mind az egészségügyben, mind a természet- gyógyászatban dolgozó szakemberek. Számomra is ez a legfontosabb feladat, ezért lettem természetgyógyász - tréner, s vállaltam a stressz menedzsment szakág vezetését. Így kívánok egészségük megőrzéséhez segítséget nyújtani.

HORVÁTH ILDIKÓ

Diplomás pszichológus

Korán elkötelezettséget éreztem a pszichológia iránt, így amint lehetőségem nyílt, elvégeztem a Természettudományi Főiskola alternatív pszichológiai karát, ahol gyakorlatias, praktikus készségeket szerezve tovább mélyítettem ismereteimet.
Az emberekkel való foglalkozás során nagyon hamar megismerem személyiségüket, rajztesztekkel, kérdőívekkel pedig olyan tulajdonságok, jellemrajzok is a felszínre hozható-ak, amit hagyományos módszerekkel igen hosszadalmas és nehézkes meghatározni (nem is szólva arról, hogy mivel ezek a tesztek az emberek számára jobbára ismeretlenek, meg- tévesztésük, rutinszerű kitöltésük esélye minimális).

Jelenleg a Szent István Egyetem Humán Erőforrás Menedzser szakán bővítem ismereteimet, ahol Szervezet és Csoport pszichológiát, illetve Munkapszichológiát, Szociálpszichológiát hallgatok. Fontosnak tartom, hogy a pszichológiát, mint alkalmazott tudományt használjuk, és felhasználjuk a mindennapi munkánk során.

 © 2004-2008 PROCREO KFT - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap