A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
KUTATÁSOK
Cégünk és csapatunk leginkább arra büszke, hogy Partnereink részére mindig speciális, szervezetre szabott (szükségletekre, igényekre épülő, illetve meglévő prob- lémák megoldására koncentráló, azaz leginkább haté- kony) szolgáltatáscsomagot nyújtja, legyen szó tanács- adásról, tréningek lebonyolításáról, HR rendszerépítésről, vagy egy komplex szervezetfejlesztési folyamatról.
Ez ügyfeleink elégedettségének, ezáltal a mi sikereink kulcsa. Ezért nagyon fontos számunkra, hogy megis-merjük, mi az, amit ügyfeleink keresnek, fontosnak tartanak, ehhez pedig, a személyes kapcsolattartás nélkülözhetetlen.

Éppen ezért kérjük, hogy regisztrálja magát honlapunkon, és tanácsadónk néhány napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!
Regisztrációjáért cserébe mindig értesítjük akcióinkról, új termékeinkről.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

HR tanácsadás,
szervezetfejlesztés, tréningek:

Dobák Orsolya


Telefon:
06-1 / 258 6197
Mobil: 06-30 / 914 76 53
E-mail: dobak.orsolya@t-online.hu


Marketing-kutatás, tanácsadás:

Ferkovics László


Telefon:
06-20 / 934 3908
Email: procreo@t-online.hu


Stressz-programok:
Győző Molnár Irén

Telefon:
06-70 / 284 9406
Email: procreo@t-online.hu


Fax / üzenetrögzítő: 06-1 / 258 6197

Bővebb információt az info@procreo.hu címen kérhet, és mi néhány napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 

 © 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap