A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
HR outsourcing
HR tanácsadás
HR projektek, műhelymunkák
HR audit
Munkakörtervezés
Kiválasztás
Oktatás, képzés
Ösztönzésmenedzsment
Teljesítménymenedzsment
HQM
HR kutatások
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
KUTATÁSOK
"Ami nincs pontosan meghatározva, az semminek sem lehet a mértéke."
Platón

Minden Humán erőforrás gazdálkodási rendszer építésének alapköve a mun- kakör. A munkaköri leírás pedig az az alapdokumentum, amely minden HR funkcióhoz kapcsolódik, azaz a teljesít- ményértékeléshez, képzéshez, karrier- tervezéshez, kompenzációs rendszerhez.
Ugyanígy fontos része a személyügyi dokumentációnak, a munkaügyi folya- matok rendezett, átlátható működésének feltétele.

A Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó iroda munka- társai minden esetben a Megbízókkal történő beszélge- tések, interjúk, vagy műhelymunkák alapján, illetve a meglévő dokumentumok alapján készítik el a munkaköri leírásokat, vagy igény szerint a munkaköri leírás- mintákat, amelyek a szervezetre vannak szabva, és elősegítik az emberi folyamatok tervezését, a HR rendszer felépítését.
A munkaköri leírások nagyon fontos része a munkaköri specifikáció, amely a munkaköri feladatok sikeres elvég- zéséhez szükséges kompetenciákra épül.


A kompetencia alapú munkakörtervezés lépései:

1.  Feladatlista készítése.

2.  Kompetencialista készítése.

3.  Kompetenciák szintezése

4.  Az egyes kompetenciák és a kompetenciaszintek pon- tos, érthető definiálása az alapján, hogy milyen tudást, készséget, attitűdöt és magatartást várunk el.

5.  A kompetenciákat és azok szintjeit hozzárendeljük a munkakörökhöz.

 

© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap