A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
HR outsourcing
HR tanácsadás
HR projektek, műhelymunkák
HR audit
Munkakörtervezés
Kiválasztás
Oktatás, képzés
Ösztönzésmenedzsment
Teljesítménymenedzsment
HQM
HR kutatások
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
KUTATÁSOK
"Mit nem tudsz, mástól kérdezve tanulni ne szégyelld: Tudni derék valamit, hiba mit sem akarni tanulni."
Cato


Képzési módszerek:


Általában kevert technikákkal dolgozunk, ahogyan azt a téma megkívánja, mégis szükséges, hogy lássuk, milyen mód- szerek vannak túlsúlyban az egyes képzési programok esetében.

T csoport módszer:
Kiscsoportos gyakorlatokat jelent, majd a gyakorlatok ven- tillációját, feldolgozását. (kb. 12-16 fő)
A gyakorlatok előtt prezentációs betétek lehetnek az elmé- leti ismeretek átadására. Sok kiscsoportos illetve nagy- csoportos gyakorlattal dolgozunk, ahol a végén a gyakorlatok "tanulságait" a csoport adja össze. A tanulságok alapján a résztvevők technikákat tanulnak, amelyeket még szükség szerint gyakorolhatnak is.
A tréning során használjuk a videós visszacsatolást, illetve a hanganyag visszajátszást is, mert minden tanulási folyamat első lépése az, hogy a "tanuló" felismerje azt, hogy hol szükséges fejlődnie, mert ehhez szükséges az ő személyes, maximális hozzájárulása is. Különösen igaz ez a személyiségformáló, attitűd megváltoztatását célzó vezetői tréningekre.


Workshop módszer:


Alakuló szervezeteknél szükség lehet a döntéshozatalt segítő moderációra, ami tulajdonképpen stratégiai tervező tréninget jelent, ahol főként workshop módszerrel, a problémamegoldás hét-lépcsős modelljével, illetve Delphy módszerrer dolgozunk.
Ez a módszer jó teljesítményértékelő rendszerek meghatá- rozásához, rendszerek alkotásához.


Tanfolyam, kiscsoportos oktatás:


Jobban hasonlít az iskolai frontális oktatáshoz, mivel több prezentációs betétet és elméleti ismeretátadást tartalmaz, azonban itt is lehetőség van a kétirányú kommunikációra, és vannak bizonyos gyakorlati elemei.
© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap