A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
HR outsourcing
HR tanácsadás
HR projektek, műhelymunkák
HR audit
Munkakörtervezés
Kiválasztás
Oktatás, képzés
Ösztönzésmenedzsment
Teljesítménymenedzsment
HQM
HR kutatások
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
KUTATÁSOK
"A munkával elfoglalt lázas tevékenység hatalmas gyönyörűséget lel éppen az elfoglaltságban."
Seneca

Az ösztönzésmenedzsment alapjául a "megfelelő embert a megfelelő helyre" elv szolgál. Abból kell kiindulni, hogy az egyéni szükségletek és a szervezeti szükségletek találkozzanak, és a moti- váció belülről fakadjon, a munkatárs örö- mét lelje a munkájában.
Éppen ezért az ösztönzésmenedzsment keretét a megfelelő munkakörtervezés és munkaköri leírások adják. A változó körülmények, a fejlődés, a szervezet dinamikus belső mozgása szükségessé teheti a belső struktúra átalakítását. Ez a munkakörök áttervezésével, munkakör-gazdagítással, munkakörbővítéssel járhat.

Az ösztönzők egy része belső, egy része külső. A belső ösztönzők közé tartozik még a sikerre, a hatalomra, illetve a társas kapcsolatainkra való emberi szükséglet, ezért fontos a munkatársak egyéni szükségleteit figyelembe véve a meg- felelő visszajelzési rendszer, karriertervezési rendszer működtetése, illetve nagy hangsúlyt kell fektetni a csoportfolyamatok kezelésére, a változások irányítására is.

A külső ösztönzési rendszer megfelelő - teljesítményre, lojalitásra, és vállalati értékekre épülő - bevezetése a munkavállalói elégedettségi szintet optimális szinten tartja.
A belső elégedettség növelését természetesen leg- könnyebben úgy tudjuk célirányosan növelni, hogy meg- kérdezzük a munkavállalókat. Irodánk a dolgozói elége- dettség felméréseket, elemzéseket is kedvező áron kínálja Partnereinek.

A kompenzációs rendszer, mint csomag tartalmazza a bérrendszert (időbér, teljesítménybér vagy vegyes), az elkötelezettséget és elégedettséget növelő béren kívüli juttatásokat, és a teljesítmény alapú bónusz, és karriertervezési rendszert. Bizonyos esetekben a képzések egy része is a kompenzációs rendszer részévé válhat. Szakembereink nem csak a rendszer igényeknek meg- felelő kidolgozását vállalják, de a bérstruktúra felépítését követően a belső folyamatok, szabályozás és a bevezetés feladatait is elvégzik (bérszabályzat, eljárás stb.).
© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap