A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
HR outsourcing
HR tanácsadás
HR projektek, műhelymunkák
HR audit
Munkakörtervezés
Kiválasztás
Oktatás, képzés
Ösztönzésmenedzsment
Teljesítménymenedzsment
HQM
HR kutatások
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
KUTATÁSOK
"Minden esetben megfontolás tárgyát képezze, hogy mit kíván az idő, vagy mi méltó a helyzet szereplőihez."
Cicero


  • Konzultáció
  • Moderáció
  • Stratégiaalkotás
  • Akciótervezés
  • Fókusz csoportGyakran adódik, hogy alkalmanként szükség van egy külső tanácsadóra, aki egy adott helyzetben, vagy krízisben segít a probléma feltárásában, és megoldásában.


A HR tanácsadás jellege a szituációtól függ, az egyszeri, vagy néhány alkalmas konzultációtól egy projekt végig- követéséig, az akcióterv elkészítésétől a belső kommuni- kációs anyagok elkészítéséig terjedhet.

A HR tanácsadást a HR projektektől, műhelymunkáktól az különbözteti meg, hogy ez esetzben a tanácsadó nem végzi el az operatív feladatokat is.

A HR tanácsadás része a HR outsourcing és a HR műhely- munka tevékenységnek is, azonban díjazása ezektől eltérő lehet.

 

© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap