A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
Stresszmenedzsment tréning
Rekreációs tréning
Konfliktus- és stresszkezelés
Pozitív gondolkodás
Vállalati konferenciák
KUTATÁSOK
„Az egészség biztosítéka a különböző erőknek - nedvesnek és száraznak, hidegnek és melegnek,
keserűnek és édesnek - az egyensúlyi állapota. Ha ezek közül valamelyik egyeduralomra jut, betegséget okoz.” (Alkmaión)Vállalati stresszmenedzsment
program


Nagyobb vállalatok ma már nemcsak az USA-ban, de Magyarországon is, egyre inkább gondot fordítanak arra, hogy munkavállalóiknak egészségmegőrző (pre- ventív) szolgáltatásokat nyújtsanak.
Ide elsősorban NEM az "üzemorvosi" ellátás tartozik, bár a tanácsadással egybekötött mene- dzserszűrések, amelyek nem az alkalmasságra, hanem a veszélyeztetettség mértékétől függően a betegségek meg- előzésére irányulnak, már ebbe a kategóriába tartoznak.

A PROCREO Személyzetfejlesztő és Tanácsadó Iroda minden vállalat, cég illetve kisvállalkozás számára a megoldást jelentheti abban, hogy a Munkáltató a humánumot optimális költségszinttel tudja képviselni.
Irodánk munkatársai teljes mértékben felkészültek arra, hogy bármely, a csomagból kiválasztott egy vagy több szolgáltatásban a maximális minőséget nyújtsák.
Szolgáltatásaink több ponton kapcsolódhatnak az inszentív, lojalitást növelő vállalati programokhoz, illetve juttatási és kompenzációs csomaghoz is.
Rekreációs hétvégék, jutalomnapok a vállalati versenyek jutalmaként is adhatók, illetve gyógyüdülések kiegészítő szolgáltatásaiként is.

A program célja itt ugyanis nem csupán a jutalmazás, az elismerés, hanem a továbbiakban is magas teljesítmény fenntartása, és az egészség megőrzése.
Különösen fontos ez azoknál a vezetőknél, ahol nemcsak a stressz folyamatos, de a munkaidő sem átlag 8 óra.

Hol vannak a régi 10-15 nap/év vezetői szabadságok, ahol a kimerültség állapotában feltöltődhettek a vezetők? Sokszor az évi rendes szabadságot sem veszik ki, vagy csak eltördelve.
A menedzserbetegségek kialakulása és a teljesítmény zu- hanása, a konfliktusok számának növekedése a "húzós" időszakokban drámai mértékű.
Erre a főként magyar korjelenségre válaszul megjelentek a wellness szoláltatások Magyarországon, azonban ez nem jelenti azt, hogy önmagában 1-1 napos fürdőzés elegendő a problémák megoldására.
Ehhez szakember, és idő szükséges.

A szakembereket, és a kifejezetten erre kidolgozott kom- plex programot mi adjuk.
A cégnek csupán az idejére és elhatározására van szükség.A hosszan tartó munkahelyi stressz hatásai:


•  Konfliktusok számának növekedése
•  Emelkedő fluktuáció, növekvő toborzási és betanítási
   költségek, humán tőke eláramlása
•  Maradandó egészségkárosodás, nő a betegállományban
   töltött napok száma
•  Magasabb a hibázás lehetősége, termelésben nő a
   selejtszám
•  Munkahelyi és családi kapcsolatok megromlása,
•  Motivációvesztés
•  Lojalitás, belső elégedettség csökken
•  Feleslegesen növekszik a munkaidő, az eredmények
   mégsem emelkednek
•  Kreativitás szintje lezuhan
•  Nem születnek időben döntések

© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap