A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
Stresszmenedzsment tréning
Rekreációs tréning
Konfliktus- és stresszkezelés
Pozitív gondolkodás
Vállalati konferenciák
KUTATÁSOK
"A nagyratörő munka megkívánja, hogy a gondok terhét kissé félretéve a szórakozásban keressünk pihenést."
Lukianosz

Rekreációs tréning

Elsősorban Vezetők számára, megelő- zés, valamint jutalmazás céljából nyújtott rövid (2X 2,5 órás) stressz blokkot, és személyre szóló tanácsadást tartalmazó két napos program.


Célok: A stressz menedzsment tréning céljaival egyezőek.

A program másodlagos célja legalább olyan fontos, mint elsődleges célja, azaz a munkavállalók közérzetének javításával, a munkáltató által nyújtott szolgáltatással az elégedettség és lojalitás fokozása.

A rekreációs program felépítése:

•  Fél-fél órás, elméleti blokk (stressz fogalma, élettani hatásai, stressz-betegségek, burn-out szindróma, a teljesít- mény és a stressz kapcsolata, öngyógyítás módszerei, die- tetika, stb.)
•  Rövid stressz teszt, önfelmérés
•  Stressz-kezelési technikák:
      •  Akupresszúrás pontok
      •  Masszázs, önmasszázs (váll, hát, nyak stb)
      •  Talpmasszázs
      •  Fitoterápia, stressz-diéta
•  Relaxáció elsajátítása


A kétszer 2-2,5 órás tréningblokkon kívül a csomag tartalmazza a személyre szóló tanácsadást, illetve igény szerint természetgyógyászati kezelést is.

A két nap során lehetőség nyílik a tréning helyszínén (wellness szállodában) a szolgáltatások igénybevételére, amelyek szintén a kikapcsolódást szolgálják.

© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap