A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
Stresszmenedzsment tréning
Rekreációs tréning
Konfliktus- és stresszkezelés
Pozitív gondolkodás
Vállalati konferenciák
KUTATÁSOK
"Élet ünnepnapok nélkül, hosszú út vendégfogadók nélkül."
Démokritosz

Vállalati konferenciák színesítésére
ajánlott program


Igény szerint hosszú távú együttműködés keretében kínáljuk partnereink részére a következő, rövid, szinte bármely vállalati rendezvénybe illeszthető rekreációs prog- ramot, amely a vállalati stresszme- nedzsment tréningek rövidített, gyakor- latias változata.
Előnye, hogy már 4 fő fölötti részvétel esetén kínálható, kisebb létszámú csoportoknál, egészen akár 40 fős cso- portokig, hiszen rövid időtartama miatt nagyobb létszámú csoportok esetén csoportbontással illeszthető egy-egy rekreációs napba. Így amíg a teljes csoport egyik része a szálloda wellness szolgáltatásait élvezi, addig a csapat egy kisebb része (ajánlott létszám 8-12 fő;) a 2 vagy 4 órás stressz-kezelési programon vesz részt.

A Stresszkezelési program célja a stresszmenedzsment tré- ning céljaival egyező. A program másodlagos célja a munka- vállalók közérzetének javításával, a munkáltató által nyújtott szolgáltatással az elégedettség és lojalitás fokozása, emellett a konferenciák színesítésével a fáradtságérzet csökkentése, a konferenciák, értekezletek, workshopok hatékonyságának javítása.

4 órás blokk felépítése:

•  Összesen 60-70 perc, rövid (20 perces) elméleti blokkok az időtartamtól függően (stressz fogalma, élettani hatásai, stressz-betegségek, burn-out szindróma, kockázati ténye- zők, konfliktus és a stressz, a teljesítmény és a stressz kapcsolata, megküzdési módok, megelőzés, kezelés. Öngyógyítás módszerei, dietetika, stb.)

•  két rövid teszt, önfelmérés

• Stressz-kezelési és öngyógyítási technikák:
   •  Akupresszúrás pontok
   •  Légzéstechnika, gerincnyújtás
   •  Masszázs, önmasszázs (váll, hát, nyak, fej, kéz, stb.)
   •  Talpmasszázs
   •  Frissítés, energetizálás
   •  Fájdalomcsillapítási technikák
   •  Relaxáció elsajátítása, meditációs gyakorlatok
   •  Kognitív terápia, életmód tanácsadás


© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap