A PROCREO nem elsősorban tanácsadással foglalkozik, hiszen egyrészt nagyon sok, más professzionális tanácsadó közül válogathatnak a hazai vállalatok. A Procreo iroda - ha szükséges - el is végzi a feladatokat, ez különbözteti meg a tanácsadástól. Előnye továbbá az, hogy rendszereket épít, így a HR menedzsment egy kézben marad, nem kell a különböző - mégis egy rendszer részét képező - projektfeladatokra különböző cégeket megbízni. (munkakörtervezés, kiválasztás, tréning, szervezetfejlesztés, kompenzáció stb) Másrészt úgy tűnik nagyobb az igény arra, hogy a kis és középvállalkozások növekedésükből adódó problémákra olyan megoldásokhoz férjenek hozzá, ami költségkímélő, azaz nem szeretnének szakembert, specialistát alkalmazni egy-egy szerepkörre, mivel nem engedhetik meg maguknak. A feladatok nagy része ráadásul projekt jellegű, fel kell építeni olyan rendszereket, amelyeket már működtetni nem igényel magas szintű professzionalizmust., procreo, pro, creo, frontside, Személyzetfejlesztési, Tanácsadó, Iroda, Procreo Személyzetfejlesztési és Tanácsadó Irodavisualtechnic , fsvt, HR outsourcing, HR projektek, Műhelymunkák, HR tanácsadás, Munkakörtervezés, Kiválasztás, Teljesítménymenedzsment, Ösztönzésmenedzsment, Hatékonyságjavítás, HQM, Tréning & Szervezetfejlesztés, Vállalati egészségmegőrző Program, Stressz menedzsment, HQM, Dobák Orsolya
 
TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
SZERVEZETFEJLESZTÉS
Üzleti folyamatok újratervezése
Változásmenedzsment
Projektmenedzsment
Stratégiai tervező tréningek
Teljesítményértékelési rendszer
HR SZOLGÁLTATÁSOK
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
KUTATÁSOK
" ... S ha így az egyes ember semmivel, vagy csak nagyon kevéssel járul is hozzá az igazsághoz,
valamennyiök összefogásából mégis egy csomó tudás születik meg."
Arisztotelész
A PROCREO minden kis-, közép- és nagyvállalat számára segítséget kíván nyújtani olyan programok kidolgozásával és le-bonyolításával, amelyek 100%-ban az adott vállalkozásra, cégre vannak szabva (szabottak).
Minden esetben (Mindig) az igényeknek, (vessző-) és céloknak megfelelően állítjuk össze tréningprogramjainkat, kivéve a kötött tematikájú, licencszerződéssel levezethető tréningeket.
Olyan, a mindennapi munka során jól hasznosítható ismereteket adunk át, és olyan készségeket fejlesztünk, amelyek nem pusztán teóriákra épülnek, hanem azonnal értéket jelentenek a résztvevők számára.


© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap