TRÉNINGEK & KÉPZÉSEK
Vezetőképzés
Kommunikáció
Értékesítés
Tárgyalástechnika
Konfliktuskezelés
Ügyfélszolgálat
Asszertivitás
Időgazdálkodás
Csapatépítés
Változásmenedzsment
Projektmenedzsment
SZERVEZETFEJLESZTÉS
HR SZOLGÁLTATÁSOK
MARKETING SZOLGÁLTATÁSOK
STRESSZ
KUTATÁSOKVáltozások menedzselése
„az örökös nyugalom: egyedül a halál sajátja”
(Lactantius)

A változás ma már mindennapjaink része, a külső változásokra való reagálás mértéke és gyorsasága sok vállalkozás estén alapvetően meghatározza, de legalábbis nagymértékben befolyásolja a cég versenyképességét.

A változások menedzselése azonban nem egyszerű feladat, hiszen a rendszerek, folyamatok újratervezése, bevezetése nem megy zökkenő- mentesen. Ráadásul az operatív feladatok végrehajtása mellett a szervezet változása során az emberekből álló csoportokat, egyéneket is kell menedzselnünk, ezért ismernünk kell, hogy mi zajlik le bennük a változás során.
Milyen érzelmi reakciókkal kell számolnia egy vezetőnek, ha esetleg kultúraváltást tervez, ahol új normák szerint, új értékek mentén kell a döntéseket meghozni? Milyen feladata van az emberekben történő átalakulás egyes sza- kaszaiban a vezetőnek? Mikor mire kell hangsúlyt he- lyeznie?

A tréning (szükség esetén tréningsorozat) segítséget nyújt a vezetőknek a változási folyamat irányításában éppúgy, mint a beosztottaik menedzselésében az átalakulás különböző fázisaiban. A tréning célja a folyamat felgyorsítása és a változási folyamattal járó teljesítmény-visszaesés időtar- tamának és volumenének csökkentése.

Részletek vissza...


© 2004 PROCREO - Minden jog fenntartva.
   
E-m@il kezdőlap